Service

Het belang van onderhoud

Onderhoud is essentieel voor de betrouwbaarheid van uw noodstroominstallatie. Powertec Diesel Services combineert alle serviceniveaus in 1 contract, helder en overzichtelijk. Het gaat namelijk niet alleen om de dieselmotor, maar om de totale noodstroominstallatie inclusief generator, besturingssysteem, elektrisch startsysteem en brandstofvoorziening.

Dieselmotor en generator

Absolute zekerheid van uw noodstroom door uitgebreide onderhoudsniveaus conform voorschriften van motor- en generatorfabrikanten en mogelijkheden tot het belastingsproeven van de motor en generator met onze mobiele loadbanks (30- 1000 kW).

Besturingspaneel

Het besturingssysteem is een kritisch onderdeel van uw noodstroominstallatie. Daarom is periodieke controle van het besturingspaneel essentieel voor uw bedrijfszekerheid en beschikbaarheid. Powertec Diesel Services biedt zijn klanten een zeer uitgebreid pakket voor dergelijke inspecties.

No-break installaties

Bij zeer kritische bedrijfsprocessen kiezen klanten voor een UPS systeem dat noodstroom levert zonder onderbreking. Het onderhoud van deze systemen is dus essentieel. Powertec Diesel Services biedt in samenwerking zijn partners, een gedegen onderhoudspakket voor deze systemen.

Powertec uw servicepartner voor nagenoeg alle noodstroomaggregaten.

SDMO, Kohler, Cummins, Mitsubishi, MAN, MTU, Mercedes, MWM, Scania, SISU, John Deere, Volvo Penta, Doosan, Teksan, Perkins, FG Wilson, Olympian, Caterpillar, Iveco, Deutz, Daf, Ford, Baudouin, Kromhout.