Verkoop

SDMO Noodstroomaggregaten

Powertec Diesel noodstroomaggregaten zorgen voor gegarandeerde stroomvoorziening voor eenvoudige tot zeer bedrijfskritische toepassingen. Wij stellen het noodstroomaggregaat samen op basis van uw bedrijfsspecifieke eisen.

 

Powertec Diesel Services is een solide en betrouwbare partner in noodstroomsystemen. Wilt u een noodstroomaggregaat (NSA) aanschaffen, dan werken wij graag een investeringsvoorstel voor u uit. Afhankelijk van uw wensen, functionaliteit, budget, opstellingsmogelijkheden en het benodigde vermogen bepalen wij de meest geschikte uitvoering van uw noodstroomaggregaat.

Paneelbouw

Om bedrijfszekerheid te garanderen kan het noodzakelijk zijn verouderde besturingspanelen om te bouwen of te vervangen. Onze medewerkers adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

 

We zorgen voor het ombouwen en reviseren van bestaande besturingspanelen naar nieuwe technieken en besturingssystemen. Liggen uw wensen en eisen buiten de standaard van de fabrikant? Dan leveren wij uw besturingspaneel of schakelpaneel volledig op maat. Complexe schakelpanelen met meerdere generatoren, transformatoren, koppelschakelaars of afgaande groepen nodig? Deze specifieke opties behoren tot onze expertises.

Dieseltanks

Powertec Diesel Services levert en onderhoudt brandstoftankinstallaties (conform de BRL-K903/08.) Wij leveren brandstoftanks in iedere inhoud of autonomie worden en opgesteld met een KIWA certificaat. Dagtanks en brandstofleiding aangelegd volgens KIWA- en milieueisen, optioneel met redundantie, filtering en polishing van uw brandstofvoorraad.

Powertec Diesel Services adviseert en levert bedrijfszekere oplossingen in uiteenlopende branches op het gebied van van noodstroominstallaties.