Split second

Introductie

 • Introductie
 • Powertec Diesel Services BV in Rijsenhout, is gevestigd onder de aanvliegroutes op de Kaag- en Aalsmeerderbaan van Schiphol. De pk’s die hier elke minuut overvliegen, passen wel bij de passie van de mensen van Powertec. Een gedreven team dat met hart en ziel onder andere noodstroomaggregaten in topconditie houdt.

  Avinash Banwarie is Operationeel Manager bij Powertec Diesel Services. Hij geeft leiding aan een landelijk opererend bedrijf met 18 mensen. “Onze geschiedenis begint eind vorige eeuw met een aantal fusies. Als gevolg van die fusies zijn we in die eerste jaren meer bezig geweest op het gebied van WKK. NSA was toentertijd een bijproduct, terwijl nu juist bij veel van onze mensen het hart bij die noodstroomaggregaten ligt. Toen er rond 2003 een kans ontstond om de focus te verleggen naar NSA, heb ik die meteen gegrepen. Samen met een aantal collega’s die hier met net zoveel passie aan werken. 

  Powertec Diesel Services is eigenlijk in een split second ontstaan. In de jaren die volgden, is de ruwe diamant steeds verder gepolijst. “Tussen 2004 en nu zijn wij gegroeid van zo’n driehonderd naar ruim duizend installaties waaraan wij onderhoud plegen. Bovendien zijn wij niet alleen in serviceactiviteiten gegroeid, maar zijn er ook nieuwe nevenactiviteiten ontstaan. 

Onze mensen "het succes"

 • Ons succes

  Iedereen, ook diegenen die ons helaas zijn ontvallen, hebben hard gewerkt om het vertrouwen van de klant te winnen en dit te behouden, want daar gaat het ten slotte om. 

   

  Continuïteit, kennis en vertrouwen. Omdat wij een kleine, jonge organisatie zijn, maar wel een met een lange geschiedenis, kennen wij elkaar allemaal al heel lang.

   

  Het voelt hier allemaal als familie en dat stralen we uit. We ondersteunen elkaar op alle vlakken.