Klant aan het woord: Infratech Groep

Graag delen wij een belangrijk project waarbij Powertec heeft samengewerkt met onze opdrachtgever Infratech om de betrouwbaarheid en beheersbaarheid van noodstroomaggregaten op POP-locaties in Nederland en Duitsland te blijven borgen.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever: ‘’Samen bereik je meer! Dankzij de kennis en het specialisme van Powertec hebben wij gezamenlijk de ombouw projecten succesvol afgerond. Bedankt voor deze mooie samenwerking!’’

Inventarisatie

Als gespecialiseerd bedrijf voert Powertec al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid het onderhoud uit aan diverse noodstroominstallaties op een groot aantal POP-locaties in Nederland. Om de betrouwbaarheid van de noodstroomaggregaten te blijven waarborgen, hebben Infratech en Powertec gezamenlijk een brede inventarisatie uitgevoerd, en besloten om te kiezen voor standaardisatie van alle besturingssystemen van de opgestelde noodstroomaggregaten in Nederland en ook Duitsland!

Ontwerpproces

In het ontwerp van de besturingen is tevens ook rekening gehouden met geautomatiseerde noodstroomfunctionaliteit, middels externe noodstroomaggregaten. Powertec heeft alle besturingspanelen voorzien van COMAP IG200 besturingssystemen.

Uitvoering

Wij zijn trots om te vermelden dat de bedrijfsvoering geen hinder heeft ondervonden van onze werkzaamheden, omdat dit middels tijdelijke voorzieningen was geborgd. Deze uitdagende opdracht hebben we kunnen realiseren dankzij onze gespecialiseerde en ervaren specialisten.

We willen Infratech bedanken voor hun vertrouwen in Powertec en de constructieve samenwerking gedurende dit project. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de noodstroomaggregaten op de POP-locaties in Nederland en Duitsland betrouwbaar en veilig blijven functioneren.

Volgende
Volgende

Campagne ‘veiligheid en noodstroominstallaties’