Kennismaking Edwin Bontjer, werkvoorbereider/calculator

Edwin is 9 maanden geleden gestart bij Powertec Diesel Services en hij is blij met de stap die hij heeft gemaakt.

 
De functie-inhoud was mij niet onbekend en de werkzaamheden vond ik interessant. Toch blijft een nieuwe werkomgeving spannend. Ik heb er gelukkig geen seconde spijt van gehad.
— Edwin Bontjer
 

Voordat Edwin bij Powertec startte, heeft hij 3 jaar gewerkt in de tuin- en watertechniek. Daarvoor was hij bij de marine en maakte 12,5 jaar deel uit van de technische dienst. Zijn affiniteit met dieselmotoren is daar ontstaan. Edwin: “Met mijn kennis en jarenlange ervaring als servicemonteur, was ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Die heb ik nu gevonden bij Powertec.”

Kleinschalig

Op de vraag waarom hij zo blij is met de overstap naar Powertec, antwoordt Edwin: “Het is een kleinschalig bedrijf, er zijn korte lijntjes en er is persoonlijke aandacht. Je bent hier geen nummer en gaat niet op in de grote massa. Dat kan ik echt waarderen. De werkzaamheden zijn divers en er is altijd dynamiek op de werkvloer. Bij een urgente storing laat ik alles uit mijn handen vallen zodat ik kan zorgen dat mens en materieel ingeschakeld wordt om de storing te verhelpen. Een werkwijze die past bij een servicegericht bedrijf. Ja, mijn insteek is wel om hier lang te blijven.”

Werkvoorbereider XL

Edwin: “Naast calculator ben ik ook werkvoorbereider en betrokken bij kleinere projecten, ik ben immers ‘net’ gestart. Onlangs heb ik vanwege een uitval van een collega kunnen proeven aan een ‘XL-project’. Een uitdagende en grote klus, niet alleen in omvang, ook in verantwoording. Je kunt je niet voorstellen hoeveel randzaken daar meespelen. Gelukkig kon ik terugvallen op mijn collega’s. Zij staan aan je zijde en als je steekjes laat vallen, dan worden die gezamenlijk opgevangen. Dat is teamwork! Het project hebben wij zonder problemen kunnen afronden. Heel fijn als leiding en collega’s ook hun waardering uitspreken. Want laten we eerlijk zijn, iemand op zijn donder geven is in de praktijk gebruikelijker dan complimenten uitspreken. Zo niet bij Powertec.”

Ambassadeur

Op de vraag of hij het bedrijf zou willen aanraden bij potentieel nieuwe collega’s, zegt Edwin volmondig ja! “Wij zijn hier met een achttal mensen op kantoor, de overige collega’s zijn op locatie aan het werk. Het zijn allemaal fijne collega’s. De communicatie is open en transparant. Er is respect voor elkaar en er is ruimte om fouten te maken en feedback te geven. De deur van directeur Avinash Banwarie staat altijd open. Ik heb mogen proeven aan de rol van werkvoorbereider/projectleider van een groot project. Dat smaakt naar meer. Mijn ambitie is te groeien naar een dergelijke functie binnen dit bedrijf. Ik hoop dat ik daar de ruimte voor krijg. Dat betekent wel dat we een extra calculator nodig hebben. Het werk stapelt zich op, dus ik kijk uit naar versterking!”

Nieuwsgierig geworden? Check onze vacaturepagina en breng een bezoekje aan Rijsenhout of maak online kennis met directeur Avinash Banwarie. Mail naar info@powertecdiesel.nl

Vorige
Vorige

Campagne ‘veiligheid en noodstroominstallaties’

Volgende
Volgende

Custombuild noodstroominstallatie